Containers/Skids

InnoVfoam heeft zich in de afgelopen jaren sterk gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van samengestelde schuimblussystemen. Dit kan zowel in containers als op stalen frames en trailers. Meer en meer zien wij dat elk systeem weer een apart project op zichzelf is. Elk systeem wordt op maat gemaakt naar de wensen en eisen van de klant. Na intensief contact met de klant worden de systemen door de InnoVfoam specialisten ontworpen in het 3D programma SolidWorks. Hierdoor worden eventuele obstakels in een vroeg stadium ontdekt en verholpen.

Met behulp van de ruime test faciliteiten in de InnoVfoam hoofdvestiging, wordt er bij elk systeem standaard een Factory Acceptance Test (FAT) gehouden, waarbij de klant aanwezig kan zijn om te controleren of alles voldoet aan de vereiste waarden. Wij zien dat klanten dit waarderen. Nadat een systeem is goedgekeurd wordt het naar de eind bestemming verstuurd en is het klaar voor gebruik, ‘’plug and play’’.

De InnoVfoam samengestelde schuimblussystemen vinden hun toepassingsgebied bij (petro-)chemische plants, haveninstallaties, helidecks en logistieke centra.