Demo faciliteiten

InnoVfoam heeft begin 2010 de deuren van het nieuwe kantoor te Oudkarspel geopend. Bij het ontwerp van het pand is rekening gehouden met het houden van presentaties, maar ook het praktisch tonen van veel van onze producten en systemen. Hiermee bieden we diverse mogelijkheden om zowel de theoretische- als de praktische kant van schuimblustechniek te demonstreren. Een waterkelder met tachtig kubieke meter opslag zorgt voor watertoevoer van de dieselpomp naar de verschillende systemen. 

In het bedrijfspand in Oudkarspel zijn de volgende systemen geintegreerd: verschillende blusmonitoren, helideckbeveiliging zowel rotating als pop-up nozzles, een tank foam generator, een  middelschuimsysteem en een lichtschuimsysteem. Verder kunnen diverse schuimbijmengsystemen en Inbal afsluiters gedemonstreerd worden. Ten behoeve van Factory Acceptance Tests (FAT) is een testsysteem met een pompcapaciteit van 11.000 liter per minuut beschikbaar.

De demonstraties die sinds de opening voor vele groepen (internationale) geïnteresseerden zijn gehouden, hebben de waarde van deze voorzieningen bevestigd.

Graag tonen wij ook aan u onze demonstratiesystemen. Voor meer informatie of om een afspraak te maken kunt u contact opnemen met 088-9112 112 of stuur een email naar info@Innovfoam.com.