Bezoek ons op FeuerTrutz 2019

woensdag 23 januari 2019

InnoVfoam is aanwezig op de negende editie van FeuerTrutz (Nürnberg). Op deze beurs kun je kennis opdoen van verschillende brandbeveiligingen en oplossing voor gewone en speciale gebouwen. Het is de enige beurs in Europa met de speciale focus op zowel de bouwkundige, installatietechnische en organisatorische aspecten van brandbeveiliging. Dit maakt het een ware hotspot voor brandveiligheidsprofessionals uit Duitsland en daarbuiten.

Hi-Ex lichtschuimsysteem

Tijdens FeuerTrutz presenteren wij onder andere onze VdS-gekeurde Hi-Ex generator. Wij kijken er naar uit u deze laatste ontwikkeling van de lichtschuimgenerator te presenteren. Dit unieke outside air systeem is het eerste lichtschuimsysteem met een VdS-keurmerk. Met deze lichtschuimgenerator kan bijvoorbeeld een opslaghal van gevaarlijke stoffen uitstekend brandveilig worden.

Meer informatie

Op deze beurs nemen wij uitgebreid de tijd u te adviseren en uw vragen te beantwoorden. Om op voorhand een afspraak te maken, neemt u contact met ons op via  +31 88 9112 112. Als u meer informatie over reis- en accommodatiemogelijkheden wilt ontvangen helpt het VisitorService team van de FeuerTrutz u graag. Zij zijn te bereiken via telefoonnummer: +49 911 86 0649 62 of per e-mail via: visitorservice@nuernbergmesse.de.  Algemene informatie en het beursprogramma vindt u op www.feuertrutz-messe.de/en.

Wij ontmoeten u graag op onze stand 322 in hal 10.0 op 20 of 21 februari.