Eerste Jubilaris Suzanne 10 jaar in dienst!

dinsdag 21 januari 2020

Dit jaar hebben wij maar liefst 5 jubilarissen bij InnoVfoam. Suzanne, onze verantwoordelijke voor de Human Resource Management was begin januari 10 jaar (!) in dienst bij ons. We zijn heel trots dat zij ons team al zo lang versterkt en ook intern inmiddels al mooie stappen heeft gemaakt. Gefeliciteerd Suzanne! We hopen nog lang met je te mogen samenwerken!

Ter ere van haar 10-jarig jubileum hebben wij haar een paar vragen gesteld:

* Wanneer ben je begonnen bij InnoVfoam? - Op 4 januari 2010.

* Wat is je functie? - De eerste 6,5 jaar was ik logistiek medewerker en vanaf mei 2017 neem ik het Human Resource Management op mij.

* Wat is het leukste dat je bij InnoVfoam hebt gedaan? - Op werkbezoek naar Noorwegen en de trips naar Milaan en Malta waren heel bijzonder!

* Waar verbaas jij je wel eens over bij InnoVfoam? - Dat wij als medewerkers vaak heel veel vrijheid en vertrouwen krijgen om zelf beslissingen te maken.

* Wat is de belangrijkste les die jij bij InnoVfoam hebt geleerd? En van wie heb je die les geleerd? - Je kunt veel meer dan je denkt. Johan stimuleerde dit.

* Welke gebeurtenis bij InnoVfoam is belangrijk voor je geweest? - Het moment dat ik intern gevraagd werd voor de functie HRM.

* Welk ongevraagd advies wil jij InnoVfoam geven? - Luister naar de medewerkers en gebruik dit om te verbeteren.

* Wat is de grootste blunder die jij ooit tijdens je werk maakte? - Het was nog in mijn tijd als logistiek medewerker: Een collega had de overheaddeur voor mij opengezet. De deur bleek niet helemaal open te staan. Ik reed op de heftruck naar buiten en reed een stuk van het onderste deel van de deur kapot.

* Is er iets geweest bij InnoVfoam wat je graag opnieuw zou willen doen? - Nee. Ik ben heel blij met hoe de zaken tot nu toe voor mij zijn gelopen.

* Waarin zou jij je verder willen ontwikkelen? - In mijn huidige functie; HRM.