InnoVfoam CIBV-gekeurd onderhoudsbedrijf

vrijdag 01 maart 2019

CIBV-gekeurd onderhoudsbedrijf

InnoVfoam is het enige door CIBV gecertificeerde onderhoudsbedrijf voor vastopgestelde blusschuiminstallaties binnen Nederland. Dit betekent dat de onderhoudscertificaten van InnoVfoam toegevoegd mogen worden aan het totale pakket van systeemcertificaten. Zo hoeven eindklanten en installateurs niet nogmaals de kwaliteit van onderaannemers te controleren en te waarborgen.

Al het onderhoud dat onze getrainde onderhoudsmonteurs uitvoeren, is op basis van de geldende normen. De kwaliteitsanalyses in het laboratorium van InnoVfoam, de kennis van de monteurs, de rapportage, uitvoer en het onderhoud voldoen aan het CIBV-certificatieschema voor vaste brandblusinstallaties (VBB).

De InnoVfoam monteurs zijn getraind om te kunnen werken met alle soorten schuimblussystemen, inclusief de systemen die opgebouwd zijn volgens de laatste technologieën. InnoVfoam heeft eigen onderhoudssoftware ontwikkeld. Hierin worden alle systeem– en testdata gearchiveerd, zodat historische gegevens zorgvuldig bewaard blijven. Optimale en persoonlijke veiligheid en efficiënte nazorg en calamiteitenzorg staan bij InnoVfoam voorop.

De onderhoudscertificaten van InnoVfoam garanderen correct uitgevoerd onderhoud. Bij het verstrekken van certificaten, het plegen van onderhoud en het testen van installaties, werkt InnoVfoam volgens alle belangrijke richtlijnen en normen (o.a. CCV-schema, NFPA 25 en TB 64B). Bovenal beschikt InnoVfoam over TüV-certificaten betreffende ISO-kwaliteitszorg en VCA.

Meer informatie

Veilig werken en hoge kwaliteit hebben de hoogste prioriteit. Wilt u zich laten informeren over inspectie, testen en onderhoud door InnoVfoam? Neem dan contact op met onze serviceafdeling via +31 88 9112 112.