InnoVfoam in Londen

woensdag 06 juni 2018

Voor het eerst staat InnoVfoam dit jaar op een beurs in Groot-Brittannië. En niet zomaar een beurs, maar de internationaal hoog aangeschreven FIREX in Londen. Er worden meer dan 17.000 brandveiligheidsexperts verwacht, afkomstig van de gehele wereld. Alle laatste nieuwe technologieën zijn te zien en te bespreken, grote industriële leiders zijn aanwezig en er worden live demonstraties uitgevoerd.

Bezoek ons op stand A540 voor een demonstratie van helideckbeveiliging met verschillende schuimblussystemen, nieuwe inzichten in schuimblustechniek of meer informatie over fluorvrij blusschuim. Daarnaast wordt op de InnoVfoam stand het FM approved Compressed Air Foam Systeem van ACAFSystems door consulent Andy Hall nader toegelicht.

FIREX vindt plaats vanaf dinsdag 19 juni tot en met donderdag 22 juni in het Londen ExCel International Exhibition Centre. Wilt u een afspraak met ons inplannen en toegangskaarten ontvangen? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op via +31 88 9112 112 of info@innovfoam.com