InnoVfoam servicedienst

maandag 22 september 2014

De service afdeling van InnoVfoam BV heeft zich onder de technische leiding van senior service engineer Ron Castricum ontwikkeld tot een betrouwbare partner van vele klanten, zowel installateurs als ook eindgebruikers. De 5 service engineers worden door Marijke Wittenberg vanaf kantoor ingepland om met volledig ingerichte service bussen bij de klant ter plaatse op een deskundige wijze onderhoud te plegen en systemen te testen conform bijvoorbeeld NFPA 25 of technisch bulletin 64b. Het TüV VCA* certificaat garandeert onze veilige manier van werken.

Voor het uitvoeren conform EN 1568 van kwaliteitsanalyses aan schuimconcentraten van elk type en fabrikaat maakt Gertruud Hoogeveen deel uit van het service team. Het InnoVfoam laboratorium is volledig ingericht met alle benodigde meetapparatuur om deze analyses uit te voeren. Het TüV ISO-9001 certificaat, welke van toepassing op de InnoVfoam bedrijfsprocessen als mede op de lab-activiteiten die wij hier uitvoeren, garandeert ons kwaliteitsbeleid in overeenstemming met de EN-1568 voorschriften. 

InnoVfoam BV heeft door de jaren heen bewezen een betrouwbare partner te zijn die, met een 24 uurs noodnummer en een grote noodvoorraad aan vele verschillende schuimconcentraten, de klant altijd terzijde staat.