InnoVfoam systeem ook in Zwitserland!

dinsdag 29 januari 2013

Na vele schuimijmengsystemen opgeleverd te hebben in o.a. Nederland en Duitsland is in Zwitserland weer een schuimijmengsysteem door InnoVfoam geleverd en inbedrijfgesteld. Voor de firma CSL Behring AG  Bern heeft InnoVfoam een bladdertank systeem geleverd voor de sprinklerinstallatie in opdracht van Contrafeu AG.

Deze Installatie is geïnstalleerd  in een ondergrondse parkeergarage, en dient voor zowel  voor de blussing van de parkeergarage als voor de  opslagruimte met brandbare vloeistoffen. Het bestaand drinkwaternet van de gemeente Bern zorgt voor de watertoevoer met een druk van 6 bar.

In de hiernaast geplaatst foto is de horizontale 3500 liter bladdertank te zien, die gevuld is met Solberg Artic Foam  ATC 603 EF 3x3%. Doormiddel van MWP-6 Matre menger met VdS keur wordt het schuim altijd in een juiste hoeveelheid bijgemengd.

De service dienst van InnoVfoam heeft in januari 2013 het systeem getest en succesvol opgeleverd. Voor meer informatie betreft een bladdertank systeem verwijzen wij u graag naar onderstaande link.

Hyperlinks: