Jubilaris Sonja Beemsterboer 10 jaar in dienst bij InnoVfoam!

dinsdag 09 juni 2020

Dit jaar hebben wij maar liefst 5 jubilarissen bij InnoVfoam. Vandaag zetten wij Sonja Beemsterboer in het zonnetje. Zij is verantwoordelijk voor het organiseren van de beurzen en seminars en is zij ondersteunend voor onze sales afdeling. Daarnaast is zij het gezicht én de stem van InnoVfoam als receptioniste. Begin juni was zij 10 jaar in dienst bij ons. We zijn heel trots dat zij ons team al zo lang versterkt en ook intern inmiddels al mooie stappen heeft gemaakt. Gefeliciteerd Sonja! We hopen nog lang met je te mogen samenwerken!

Ter ere van haar 10-jarig jubileum hebben wij haar een paar vragen gesteld:

  • Wanneer ben je begonnen bij InnoVfoam? - Op 1 juni 2010
  • Wat is je functie? - Mijn functie is nu Marketing & Sales support maar dat is het pas sinds september 2019, daarvoor was mijn functie Project Support en droeg ik oa zorg voor de documentatie en stuurde alle inkooporders uit. Ik ben ontzettend blij met mijn functie switch omdat dit mij weer nieuwe uitdagingen biedt binnen hetzelfde bedrijf én met dezelfde collega’s.
  • Wat is het leukste wat je bij InnoVfoam hebt gedaan? - Het leuke is dat ik eigenlijk altijd alle uitjes en onze jubileum reizen mede mag organiseren, dit is natuurlijk altijd ontzettend leuk om te doen!!!
  • Waar verbaas jij je wel eens over bij InnoVfoam? - De collegialiteit is normaal gesproken hoog, maar de belangstelling onderling laat weleens te wensen over als er collega’s ziek zijn.
  • Wat is de belangrijkste les die jij bij InnoVfoam hebt geleerd? - Dat ik toch redelijk wat organisatie talent bezit en ik schijn lastige mails met het juiste sausje te kunnen overgieten waardoor ze door de lezer op een goede manier worden geïnterpreteerd.
  • Welke gebeurtenis bij InnoVfoam is belangrijk voor je geweest? - Ik werd gevraagd of ik voortaan onze seminars en beurzen volledig wilde verzorgen, die vraag had ik niet zien aankomen en ik was dan ook heel blij verrast met dit verzoek!
  • Welk ongevraagd advies wil jij InnoVfoam geven? - Plaats een cardio-apparaat in het magazijn zodat men het 8 uur per dag zitten kan doorbreken, door regelmatig dit apparaat te gebruiken.
  • Wat is de grootste blunder die jij ooit tijdens je werk maakte? - Ik heb helaas ooit eens per ongeluk een inkoop orderbevestiging naar een verkooprelatie gestuurd.
  • Is er iets geweest bij InnoVfoam wat je graag opnieuw zou willen doen? - Ja! Het organiseren en vieren van de opening van ons R&D Center vond ik zo leuk, dat zou ik graag nog eens willen doen!
  • Waarin zou jij je verder willen ontwikkelen? - In het vervolledigen van onze seminars, deze willen we er op (korte) termijn anders uit laten zien, waardoor wij InnoVfoam bij onze relaties steeds beter op de kaart kunnen zetten.