Kennissessie Luchtvaart/ICAO

maandag 29 januari 2018

Sinds dit jaar organiseert InnoVfoam kennissessies gericht op de verschillende branches waarbinnen we actief zijn. Vanwege continu veranderende regelgeving en innoverende producten is het belangrijk om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in uw markt. Door dieper in te gaan op de actuele regelgeving, productontwikkelingen en systeemeisen met betrekking tot een specifieke branche, kunt u namelijk gerichter leren.  

Programma
Op vrijdag 16 februari houden wij een Nederlandse kennissessie voor de luchtvaart. Op vrijdag 18 mei kunt u deelnemen aan de Duitse sessie. Tijdens de kennissessie worden helidecksysteemtechnologie en hangarsysteemtechnologie behandeld. Daarnaast gaan we in op de huidige voorschriften en regelgeving en hoe in de toekomst de aansturing van systemen is. Uiteraard komen blusschuim, onderhoud en schuimtesten ook aan bod.   

Live demonstraties
Alle schuimblussystemen die behandeld worden tijdens de sessie hebben wij in ons bedrijfspand geïntegreerd en worden live gedemonstreerd. Hierdoor kunnen wij u zowel de theoretische als praktische kant van schuimblustechniek laten ervaren. U kunt zelfs deelnemen aan een helikopterdemonstratie!

Aanmelden
Aan het seminar zitten geen kosten verbonden. Ook de lunch wordt door ons verzorgd. Aanmelden kan via deze link of per mail naar Lisa van Wilgen via lisa.van.wilgen@innovfoam.com. Wij verwelkomen u graag!