Kennissessie "Opslag/PGS-15"

vrijdag 06 april 2018

Sinds dit jaar organiseren we kennissessies gericht op de verschillende branches waarbinnen we actief zijn. Vanwege continu veranderende regelgeving en innoverende producten is het belangrijk om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in uw markt. Door dieper in te gaan op de actuele regelgeving, productontwikkelingen en systeemeisen met betrekking tot een specifieke branche, kunt u namelijk gerichter leren. 

Op vrijdag 20 april vindt de kennissessie “Opslag/PGS-15” plaats in ons bedrijfspand te Oudkarspel. Wat komt er aan bod? De onderwerpen waar we aandacht aan besteden zijn systeemtechnologie, blusschuim (met extra aandacht voor lichtschuim), oplossingen voor opslaghallen, voorschriften en regelgeving en onderhoud & schuimtesten. Alle schuimblussystemen die behandeld worden tijdens het seminar hebben wij in ons bedrijfspand geïntegreerd en worden live gedemonstreerd. Hierdoor kunnen wij u zowel de theoretische als praktische kant van schuimblustechniek laten ervaren.

De start van de sessie is om 09.00 uur en rond 13.30 uur eindigt het. Wilt u deelnemen aan een seminar? Hier zijn geen kosten verbonden. Ook de lunch wordt door ons verzorgd. Aanmelden kan via deze link of per mail naar Lisa van Wilgen via lisa.van.wilgen@innovfoam.com. Wij verwelkomen u graag!