Wijziging in leverprogramma Lineaire Hitte Detector (LHD)

woensdag 09 mei 2012

Toen enkele jaren geleden de introductie van de XCR detector werd aangekondigd hadden wij als doel gesteld een detector te bieden die ingezet kan worden in breed scala van toepassingen. De detector is ontwikkeld in samenwerking met een toonaangevend testbureau en al snel bleek dat de XCR productlijn beter werd verkocht dan de oorspronkelijke verwachtingen.

Dit succes heeft impact gehad op de vraag naar de EPR productlijn omdat veel klanten zijn overgestapt naar de betere werking van de XCR. Als gevolg hiervan kondigen wij aan dat de productie van de volgende EPR modellen wordt stopgezet:

  • PHSC-280-EPR and PHSC-280-EPR-M
  • PHSC-356-EPR and PHSC-356-EPR-M

De productie zal worden stopgezet per 1 juli 2012. Tot deze datum nemen wij nog orders van bovengenoemde detectoren in behandeling. De XCR productlijn is zeer geschikt voor een breed scala aan toepassingen en zal een geschikte vervanger zijn voor het equivalent EPR.

De XCR buitenmantel beschikt over uitstekende all-round prestaties, heeft een hoge chemische bestendigheid, goede electrische eigenschappen, een breed temperatuur bereik, een lage vlamverspreiding en rookontwikkeling, hoge mechanische sterkte en slijtvastheid, en kan toegepast worden bij alle weersomstandigheden.