Zien wij u op de FeuerTRUTZ 2018?

maandag 05 februari 2018

Voor de achtste keer op rij vindt de unieke beurs FuerTRUTZ in Nürnberg plaats: de enige beurs in Europa met een speciale focus op zowel de bouwkundige, installatietechnische en organisatorische aspecten van brandbeveiliging. Als bezoeker kunt u alle innovatieve oplossingen voor brandveiligheid op één plek vinden. Dit maakt het een ware hotspot voor brandveiligheidsprofessionals uit Duitsland en daarbuiten.

Ook dit jaar is InnoVfoam aanwezig. Na een langdurig, intensief onderzoekstraject hebben wij een nieuw Outside Air lichtschuimsysteem ontwikkeld, als blussysteem voor opslagruimtes met gevaarlijke stoffen. De modernste technieken zijn  toegepast, zodat de prestaties optimaal zijn: maximale schuimproductie met minimaal waterverbruik en een lage druk. Vorig jaar hebben wij een miniatuurversie van onze lichtschuimgenerator gedemonstreerd, dit jaar nemen we de werkelijke schuimgenerator mee.

Wilt u de Hi-Ex 600 komen bekijken? Op 21 en 22 februari kunt u ons vinden in hal 10.0, stand 607. Wij hebben een beperkt aantal toegangstickets ter beschikking. Om uw persoonlijke toegangscode te ontvangen, neemt u contact op met Lisa van Wilgen via lisa.van.wilgen@innovfoam.com. De verkregen toegangscode kunt u vervolgens inwisselen voor een gratis ticket.