Over InnoVfoam

InnoVfoam BV legt zich geheel toe op ontwerp en levering van schuimblussystemen en blusmonitoren en heeft zich daarmee een unieke positie verworven binnen Europa. Wij treden op als “allround” partner van eindgebruikers, contractors en adviseurs in de sectoren petrochemie, offshore, luchtvaart, logistiek, scheepvaart en afvalrecycling. Naast vestigingen in Nederland, Duitsland en Denemarken werken wij samen met distributeurs in vele landen.

InnoVfoam heeft een eigen lijn van producten: schuimconcentraat, schuimmakers, schuimbijmenging en blusmonitoren. Daarnaast beschikt InnoVfoam over eigen demonstratiefaciliteiten, een servicedienst voor het uitvoeren van onderhoud aan elk type schuimbijmengsysteem en een laboratorium voor het uitvoeren van kwaliteitsanalyses. Als het gaat om brandbeveiligheid en blusoplossingen, is betrouwbaarheid essentieel, InnoVfoam werkt daarom uitsluitend samen met internationaal bewezen partners.

Onze missie: InnoVfoam als betrouwbare partner, die bestaande producten en technieken innovatief toepast waardoor de klant altijd de beste oplossing krijgt.